Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hei, olet näköjään saapunut uudistetun Mangon sivuille. Olemme saaneet uuden ulkoasun sekä ylläpitäjän. Minä ( Janina ) pidän Mangoa tästä lähtien ja aijon pitää siitä hyvää huolta (: Toivottavasti ette muistete pahalla sitä, että suurin osa hevosista katosi bittiavaruuteen, mutta en jaksanut vaihtaa slawikin kuvia ja muutenkin piti tehdä tilaa uusille hevosille.

Olemme kuitenkin nyt palanneet parempana kuin ennen ja taas täynnä tarmoa. Jos sinulla on jokin myytävä hevonen joka pitäisi saada äkkiä myytyä, että saisit lisää tilaa muille hevosille niin käänny ihmeessä Mangon puoleen, sillä me otamme mielellämme hevosia myyntiin.

No, mutta en jaksa nyt kovin kauheasti tässä pälätellä, joten menehän siitä lukemaan mitä kaikkea uutta olen tänne sivuille kehitellyt. Hopi, hopi nyt ennen kuin ajan sinut pois ^^

     Janina Fletcher, VRL-10766

6. kesäkuuta 2011 - Mango on nyt hevosia vaille valmis ! Myytäviä on tulossa ihan pian ( malttakaa odottaa ). Omia hevosiamme lisäilemme myös mahdollisimman pian, mutta myytävät ovat kuitenkin ensisijalla.

©2019 Myyntitalli Mango - suntuubi.com